Badminton, Brasov: Cupa Romaniei U9 si U15

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La Centrul Sportiv We Play Fitness & Sports din Brasov se desfasoara, in premiera in orasul de la poalele Tampei, Cupa Romaniei U9 si U15 la badminton, in zilele de 9-11 octombrie. Evenimentul este organizat de Federatia Romana de Badminton.

De asemenea, in cadrul proiectului "Pierre de Coubertin 2015", selectia locala are loc pana la 30 octombrie in orasele Bucuresti, Brasov, Bacau, Iasi, Prahova, Timisoara, Braila, Targu Mures, Baia Mare si Arad.

Conditii de participare: copiii sa nu fie legitimati in cadrul unei sectii de badminton a unei asociatii sportive/ sa fie nascuti in perioada 2005-2009/ sa fie elevi inscrisi in ciclul primar (cel mult clasa a 4-a).

Pentru cei interesati de participarea la acest proiect, va rugam sa luati legatura cu asociatiile sportive care desfasoara selectia la nivel local: ACS Aztek Bucuresti, ACS WePlay Brasov, ACS Interfast Bacau, CSS Onesti, CS Preventis Iasi, CS Berceni Prahova, CSM Timisoara, CS Sportplus Braila, ACS Badminton Club Tg. Mures, CS Supersport Baia Mare si ACS AZT Arad.

Cei mai buni copii selectionati vor participa la o tabara de pregatire, in baza olimpica COSR Izvorani, in perioada 31 octombrie-8 noiembrie 2015.