Baschet 3X3: Constanta Streetplay Tomis Battle

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Constanta Streetplay Tomis Battle, un turneu marca Sport Arena Streetball, este organizat de Asociatia Terra Semper Fidelis in colaborare Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Primaria Municipiului Constanta si Consiliul Judetean Constanta. Are loc in zilele de 10-11 septembrie, in Sala Sporturilor din Constanta. Pentru turneul de baschet 3X3 de la malul Marii Negre, inscrierile incep luni, 5 septembrie, de la ora 15.

Organizatorii ne anunta: „Peste 250 de jucatori sunt asteptati la eveniment, iar inscrierile se fac in limita a 70 de echipe, cumulat la toate categoriile de varsta sau pana joi, 8 septembrie.

Cu premii in valoare totala de peste 20.000 de lei, dintre care un cec in valoare de 5.000 de lei pentru casigatoarea categoriei de elita la seniori, Constanta Streetplay este o competitie de rang international, unde jucatorii pot acumula puncte in clasamentul FIBA 3x3 World Rankings, dar, de asemenea, pot sa promoveze baschetul in randul copiilor si tinerilor.

Nu doar jucatorii vor avea sansa sa straluceasca pe terenul de baschet, ci si spectatorii, iar oricine vine sa petreaca timp alaturi de noi are sansa sa castige premiile puse la bataie in concursurile individuale”.

In deschidere, vineri, 9 septembrie, manifestarea de la Constanta se va deschide cu The One - Tomis Battle 1X1.