Baschet copii, Targu Mures: Cupa Transilvania 2015, start la inscrieri

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

SportLife Events, Clubul Sportiv Gladius si Primaria Targu Mures sunt organizatorii editiei de la inceputul anului viitor a Cupei Transilvania la babybaschet si minibaschet, pentru care declara inscrierile deschise.

Competitia, cuprinsa in calendarul Federatiei Romane de Baschet, are loc la Targu Mures, pe parcursul a doua serii, prima dedicata categoriilor babybaschet, fete si baieti, desfasurata in perioada 30 ianuarie – 3 februarie 2015, iar a doua rezervata meciurilor de minibaschet, feminin si masculin, programate intre 3 si 7 februarie.

Partenerul principal al evenimentului din 2015 este compania Cotraco, iar premiile pentru primele 3 locuri vor consta in cupe, medalii si diplome. Pe langa acestea, vor fi acordate seturi de echipamente sportive pentru echipele situate pe primul loc, precum si diplome si statuete, pentru cel mai bun marcator si MVP-ul finalei, la fiecare categorie.

Atat la babybaschet, cat si la minibaschet, numarul locurilor este limitat la 16 echipe de fete si 16 de baieti. Taxa de participare este 600 de lei pentru echipele locale si 0 lei pentru cele care vor rezerva locurile de cazare si masa doar la hotelurile si pensiunile partenere ale evenimentului. Pentru detalii accesati http://cupatransilvania.sportlife.ro. (foto: frbaschet.ro)