Baschet, Ploiesti: Cupa Metigla

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Un Strop de Fericire, cu sprijinul Coilprofil Romania, organizeaza, pentru al treilea an consecutiv, Campionatul Interscolar de baschet Cupa Metigla, in zilele de 15-20 mai 2017. Am retinut, din comunicatul organizatorilor:

„Obiectivul principal al competitiei este acela de a incuraja tinerii sa practice sportul, in general, si baschetul, in special, dar si de a promova un stil de viata activ si sanatos. Competitia din acest an va fi organizata pe doua categorii: gimnaziu si liceu.

La Cupa Metigla 2017, vor participa 22 de scoli din judetul Prahova, care vor inscrie un minim de 4 echipe/scoala. In perioada 15-19 mai, fiecare scoala va gazdui meciurile din faza eliminatorie, urmand ca semifinalele si finala sa se desfasoare, sambata, 20 mai 2017, in municipiul Ploiesti.

Pentru a putea participa la competitie, fiecare echipa trebuie sa fie formata din minim 5 si maxim 7 jucatori (5 in teren si 2 rezerve). In fiecare echipa poate exista maxim un jucator legitimat la un club sportiv, de stat sau particular. Echipele participante pot fi mixte”.