Campina Open MTB

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Campina Open MTB - Race For Autism este o competitie de mountain-biking programata in ziua de sambata, 3 septembrie, si ii asteapta la linia de start pe toti iubitorii de sport si miscare in natura, fie ca sunt copii (cu acordul parintilor/ tutorelui), tineri sau adulti.

Cu exceptia curselor pentru copii, traseul va fi cam acelasi din ultimii ani, adica va avea o lungime de circa 20 kilometri si o diferenta de nivel de 500 metri. Joi, 1 septembrie (Bucuresti) si vineri, 2 septembrie (Campina, platoul Muscel) participantii isi vor ridica kit-urile de concurs, iar sambata, 3 septembrie, cei mari (toate categoriile de juniori si adulti) vor pleca in cursa la ora 11, pe cand prichindeii - la ora 11:30. La ora 12 se va lua masa de pranz la comun. „Va promitem preparate gustoase si hranitoare, numai bune dupa o tura pe dealurile prahovene”, dau asigurari gazdele. Festivitatile de premiere se vor desfasura de la ora 13 (cea a copiilor), respectiv ora 16:30 (Elite, Adulti, Juniori, Team / Corporate).

Taxele colectate la Campina Open MTB (editia a 5-a) vor fi directionate catre proiecte in beneficiul copiilor cu autism, derulate de Fundatia Romanian Angel Appeal. Prin competitia de ciclism MTB, organizatorii si-au propus inca de la prima editie sa promoveze un stil de viata sanatos, municipiul Campina si imprejurimile sale. (foto: campina open mtb 2015)