Campionat Mondial de fitness si bodybuilding la Bistrita

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Campionatele Mondiale de Juniori si Masters (veterani) vor avea loc in perioada 10-13 noiembrie 2017, la Bistrita (Sala Sporturilor Gheorghe Bozga), in organizarea Federatiei Romane de Culturism si Fitness (FRCF), alaturi de care sunt, bineinteles, si autoritatile locale. Sunt asteptati sa ia parte la evenimentul din municipiul de resedinta al judetului Bistrita Nasaud undeva in jur de 400-500 de sportivi, la toate categoriile de juniori si veterani.

Este pentru prima data cand, dupa mult timp, Campionatul Mondial are loc in Europa, ultima editie desfasurandu-se in Republica Dominicana, la Santo Domingo.

„Bucuresti, Sibiu, Targu-Mures sau Braila sunt doar cateva dintre orasele din Romania in care o sa organizam fitness-maratoane, impreuna cu alte activitati specifice, pentru a promova campionatul mondial, dar si un stil de viata echilibrat. Iar acesta este un deziderat caruia m-am dedicat mereu, pentru ca sportul inseamna sanatate”, a declarat la conferinta de presa de anuntare a competitiei, Roxana Ciuhulescu, din partea firmei organizatoare.

In trecut, Romania a mai gazduit competitii de anvergura internationala: Campionatele Europene pentru Seniori (Constanta, 1996 si Bra┼čov, 2005), Campionatele Europene pentru Juniori (Baia Mare, 2009), Campionatele Balcanice (Reghin, 2015).

Din postura de tara organizatoare, Romania poate sa inscrie in concurs pana la 70 de sportivi, care vor incerca sa-si castige, fiecare dupa posibilitati, un loc in finale. (Foto: IFBB)