Campionatul National de Dans Sportiv la Oradea

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Campionatul National de Dans Sportiv 2023 si Cupa Exclusive Dance sunt doua competitii care au loc in paralel in cadrul unui singur eveniment ce este organizat la Oradea, in perioada 3-5 martie. Manifestarea din judetul Bihor este organizata de Federatia Romana de Dans Sportiv (FRDS) si Clubul Sportiv Exclusive din Oradea.

Inscrierile se fac pana marti, 28 februarie, pe site-ul FRDS.

Preturi pentru bilete public: vineri, 3 martie, 45 lei/ persoana, sambata si duminica 75 lei/ persoana.

„In cadrul Campionatului National, toti finalistii de pe locurile 1 psns la locurile 7 vor fi rasplatiti prin diplome, medalii si cupe. In cadrul Cupei Exclusive, toti finalistii de pe locurile 1 pana la locurile 7 vor fi rasplatiti prin diplome si medalii, iar finalistii de pe locurile 1, 2 și 3, vor primi inclusiv cupe (atat băietii, cat si fetele).Sportivii beneficiaza de intrare libera pe baza cardurilor FRDS.Antrenorii care au achitat cotizatia pe anul 2023 la FRDS beneficiaza de intrare libera in baza unui tabel aflat la intrare.In jurul ringului de dans vor avea acces doar arbitrii, oficialii, sponsorii si invitaţii. Sportivilor si antrenorilor le este interzis accesul in aceasta zona pe intreaga perioada a evenimentului.Locuri la mesele din jurul ringului de dans se pot achizitiona in numar limitat”, informeaza organizatorii. 

Presedinti ai juriilor celor doua concursuri sunt Cristian Parnescu (Campionatul National), respectiv Dimitro Strelnik (Cupa Exclusive Dance).

Campionatul National de Dans Sportiv si Cupa Exclusive Dance (editia a 2-a) sunt gazduite de Sala Polivalenta din Oradea, str. Traian Blajovici, nr. 24.