Ciclism, Cluj Napoca: Cupa Federatiei 2013, juniori si cadeti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 18-21 aprilie 2013, la Cluj Napoca au loc intrecerile Cupei Federatiei Romane de Ciclism, ajunse la a 42-a editie pentru juniori si la a 44-a editie pentru cadeti.

Concursurile, organizate de catre Federatia Romana de Ciclism (FRC) in colaborare cu DJST Cluj si Clubul Sportiv Vointa din localitate, se desfasoara in fiecare zi incepand cu ora 10:00, si debuteaza joi cu proba de fond pe 80 de kilometri a Cupei Vointa, ce are loc pe DN 16, pe ruta Cluj Napoca – Mociu – Camarasu si retur.

Cupa Federatiei Romane de Ciclism se deruleaza pe parcursul a 3 etape, vineri urmand sa fie parcursa proba de fond (80 km), sambata cea de contratimp individual (16,2 km) iar duminica proba de circuit desfasurata in zona Hotelului Napoca, pe un traseu de 40 de kilometri.

Competitia conteaza pentru calificarea sportivilor pentru lotul national si ii va premia pe cei mai buni dintre acestia cu diplome si Cupa FRC.

Inscrierea concurentilor se face pana la data de 15 aprilie, prin fax 0213.170.891 sau e-mail office@frciclism.ro. (foto: galwaybaycycling.com)