Ciclism, Cluj Napoca: Micul Biciclist impotriva drogurilor

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duminica, 7 aprilie 2013, la Cluj Napoca are loc o noua editie a concursului de indemanare pe bicicleta „Micul Biciclist si Siguranta Lui”, eveniment derulat, de aceasta data, sub sloganul „Sportul contra droguri”.

Intrecerile se desfasoara in poligonul amenajat in Piata Unirii din localitate, incepand cu ora 13:00, si se adreseaza fetelor si baietilor din categoriile de varsta 0-5 ani, 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani si 15-17 ani.

Competitia este organizata de catre Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza, in colaborare cu Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Invatamantului si cel al Sanatatii, Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj si Asociatia de Lupta Antidrog A.M.A.

Aceasta actiune de lupta impotriva drogurilor se desfasoara simultan in mai multe locuri din tara, si isi propune sa stabileasca un record national de participare, care sa poata fi apoi inscris in Guinness World Records.

Inscrierile pentru concursul de la Cluj Napoca se pot face pe www.clujulpedaleaza.ro sau la fata locului, inainte de start, intre orele 11:30 si 12:30. Nu se percepe taxa de participare.

Pe langa intrecerile pe doua roti, in cadrul evenimentului vor avea loc si concursuri de tenis de masa si de aruncari cu mingea la cosul de baschet.