Congresul National de Salsa Brasov 2015

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Salsa Picante si Academia de Dans organizeaza, intre 22 si 25 ianuarie 2015, traditionala intalnire anuala de la Brasov a dansatorilor de salsa, gazduita cu generozitate, ca in fiecare an, de Hotelul Aro Palace.

Congresul National de Salsa, ajuns la cea de-a 9-a sa editie, are rezervate 5 sali in care se vor desfasura peste 45 de workshop-uri si 3 sali pentru party: una pentru pentru pasionatii de salsa, a doua pentru iubitorii de bachata si kizomba, iar a treia pentru cei care prefera salsa cubana.

Pe langa posibilitatea de a invata pasi noi impreuna cu cei mai renumiti instructori din tara, participantii sunt asteptati cu premii substantiale la concursurile de Jack&Jill, dar si cu show-uri spectaculoase, concursul instructorilor si concertul live sustinut de invitatii speciali ai evenimentului, Frankie Morales din SUA si trupa Tumbaito din Bulgaria.

Printre scolile de salsa asteptate sa participe la Marea Unire Salseros din Romania se numara cele din Arad, Bistrita, Braila, Brasov, Buzau, Bucuresti, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Mangalia, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Targoviste, Targu Mures, Timisoara, Zalau si nu numai. Programul workshop-urilor, detalii despre preturile pachetelor de participare si alte informatii despre eveniment gasiti pe www.nationalsalsacongress.ro.