Corcova Trail Race - concurs sportiv in podgorie

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Corcova Trail Race (editia a 3-a) este o competitie organizata in perioada 28-30 august 2015, de Asociatia Sport La Orice Varsta, pe potecile si drumurile podgoriei Corcova, din judetul Mehedinti.

Acest eveniment sportiv outdoor le propune participantilor doua probe de concurs: proba de alergare si proba de ciclism MTB (mountain-bike). Probele se desfasoara pe doua trasee: Traseul Jirov (15 km, 400 m diferenta de nivel) si Traseul Corcova (21 km, 700 m diferenta de nivel).

Ziua de vineri, 28 august, este rezervata problemelor tehnice (validarea inscrierilor, ridicarea kitului de participare si inmanarea declaratiei pe propria raspundere, sedinta tehnica).

Apoi sambata, 29 august, dupa ultimele validari se dau cele doua starturi: ora 9 - alergare, ora 13:05 - MTB. Dupa sosirea ultimilor ciclisti, ziua continua cu „premierea celor mai haioase costume, masa de pranz, petrecerea la piscina, festivitatea de premiere, un concert live, apoi cantari unplugged la focul de tabara”, asa cum anunta organizatorii. (foto: Vlad Christian/ Corcova Trail Race 2014)