Crosul 1 Decembrie 2012, Constanta

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 1 decembrie 2012, la Constanta se desfasoara cea de-a 13-a editie a Crosului 1 Decembrie, prilejuit de celebrarea Zilei Nationale.

Desfasurat sub sloganul „Alearga pentru sanatatea ta, alearga pentru Romania!”, evenimentul sportiv ia startul la ora 10:00, in fata Statuii Victoriei din Parcul Prefecturii, concurenti de toate varstele urmand sa se intreaca pe traseul Statuia Victoriei (prelungirea Traian) – B-dul Tomis – B-dul Ferdinand – Str. Mircea cel Batran – B-dul Mamaia – B-dul Tomis – Liceul International de Informatica.

Ocupantii primelor trei locuri, fete si baieti, vor fi recompensati cu diplome, cupe si premii in bani in valoare de 150, 100, respectiv 75 de lei, iar alergatorii clasati pe locurile 4-6 vor primi diplome si cate 50 de lei. Vor fi acordate premii si diplome pentru persoanele cu dizabilitati participante la competitie, iar primii 250 de participanti vor primi tricouri.

Crosul 1 Decembrie este organizat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, in parteneriat cu Liceul International de Informatica, Scoala Gimnaziala Spectrum si Inspectoratul Scolar Judetean.

Inscrierile se fac la fata locului, fara taxa de participare, la start fiecare concurent urmand sa primeasca un bon de identificare.