Darts, Bucuresti – Openul International al Romaniei 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cea de-a 3-a editie a Romanian International Darts Open va avea loc la Bucuresti, la finele acestei luni. Organizat de catre Federatia de Darts din Romania, sub egida Federatiei Internationale de Darts (WDF) si a Organizatiei Britanice de Darts (BDO), evenimentul sportiv se va desfasura intre 28 si 30 septembrie 2012, adunand in incinta Hotelului Caro (B-dul Barbu Vacarescu 164A) jucatori de darts profesionisti, din intreaga lume.

Competitiile vor avea loc sambata si duminica, incepand cu ora 10:00, si vor fi precedate de un turneu de „incalzire”, programat vineri, de la ora 19:00.

Se va concura atat individual, feminin si masculin, cat si in perechi. Intrecerile individuale vor incepe sambata, iar finalele acestora vor avea loc duminica, pe scena, de la ora 19:00. Concursul de dublu va incepa duminica (ora 10:00), iar finala se va derula in aceeasi zi, tot pe scena, incepand cu ora 17:00.

Openul International de Darts al Romaniei ofera jucatorilor posibilitatea de a acumula puncte WDF si BDO si este dotat cu premii in valoare totala de 6.000 de euro, dintre care 1.600 de euro vor merge catre castigatorul concursului de simplu masculin.

Inscrierile se fac pana la data de 25 septembrie, pe www.federatiedarts.ro.