Gimnastica artistica de nivel inalt la Polivalenta din Cluj

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Campionatele Europene de Gimnastica Artistica (masculin si feminin) au loc la Cluj-Napoca, in perioada 19-23 aprilie 2017. Luni si marti (17-18 aprilie) se vor desfasura antrenamentele oficiale, miercuri si joi (19-20 aprilie) sunt programate calificarile, vineri (21) - finalele la individual compus, iar sambata si duminica (22-23) - finalele pe aparate.

Miercuri, 19 aprilie, ceremonia de deschidere se va tine de la ora 17, de la aceeasi ora, dar duminica, fiind fixata festivitatea de inchidere.

Locatia evenimentului sportiv ajuns la editia cu numarul 7: Sala Polivalenta, Aleea Stadionului, nr. 4, municipiul Cluj-Napoca.

Sali pentru antrenamente: Sala Sporturilor Horia Demian si Sala de Sport LPS Cluj-Napoca pentru baieti, Sala de Atletism si Sala de Sport Gheorghe Roman ale Universitatii Babes-Bolyai pentru fete.

Competitia este organizata de Federatia Romana de Gimnastica (FRG), in colaborare cu autoritatile locale si sub tutela Uniunii Europene de Gimnastica (UEG), organizatie ce numara nu mai putin de 50 de federatii.