Gimnastica: Starurile Romaniei concureaza la Sala Polivalenta din Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Polivalenta din Bucuresti gazduieste, in zilele de 25-27 septembrie, Campionatul National la gimnastica artistica (individual open si echipe de club), competitie care a ajuns, usor-usor, la editia cu numarul 68.

La evenimentul sportiv din Bucuresti participa si la feminin, si la masculin toate vedetele din loturile Romaniei, printre care Larisa Iordache si Diana Bulimar (ambele de la Dinamo Bucuresti), Catalina Ponor (Farul Constanta), Marius Berbecar, Vlad Cotuna sau Marian Dragulescu (toti de la Steaua Bucuresti).

Pentru sportivii loturilor reprezentative si antrenorii lor, aceste Campionate Nationale au o importanta aparte, deoarece ele reprezinta un ultim test inaintea Campionatelor Mondiale din Scotia, de la Glasgow (23 octombrie-1 noiembrie). Acolo unde, de altfel, pot fi obtinute primele bilete pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016 (Brazilia).

Ca de fiecare data, la „Nationalele” de seniori, alaturi de sportivii din Romania concureaza gimnaste si gimnasti din Belgia si Norvegia - de asemenea in pregatire pentru Campionatele Mondiale.

Vineri, 25 septembrie:

- orele 15-17, concurs masculin (echipe si individual compus).

Sambata, 26 septembrie:

- orele 17-18.40, concurs feminin (echipe si individual compus).

Duminica, 27 septembrie:

- orele 15-18, finale pe aparate (feminin si masculin).

Intrarea este libera, iar evenimentul este transmis, in direct, pe TVR 1. (foto: Simona Mihalca/ Teen Out Art)