Iezer Run, competitie trail running la Cabana Voina

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Organizat de Asociatia Tourmount Campulung, concursul de trail running Iezer Run porneste la drum sambata, 26 septembrie, odata cu derularea editiei inaugurale, in zona Cabanei Voina (20 km de municipiului Campulung Muscel).

„Iezer Run este un eveniment care are drept scop promovarea zonei, prin atingerea celor patru varfuri muntoase, si admirarea peisajelor unice oferite de Muntii Iezer-Papusa”, este mesajul organizatorilor. Cei care le-au rezervat concurentilor trei trasee de alergare.

Traseul de 10 km: Cabana Voina-Valea Larga-Vf. Gainatul Mare-Valea Argesel-Cabana Voina;
Traseul de 21 km: Cabana Voina-Cabana Cuca- Vf. Gradisteanu-Vf Papusa-Vf. Fracea-Cabana Voina.
Traseul de 30 km: Cabana Voina-Valea Larga-Vf. Gainatul Mare-Vf. Gradisteanu-Vf. Papusa-Vf. Fracea-Plaiul lui Patru-Cabana Voina.

„Diferenta de nivel a celor trei trasee va fi de 1.441 metri si respectiv 832 metri, iar timpul limita este de 8 ore. Zona Muntilor Iezer imbina forme de relief variate, de la paduri cu poteci abrupte la plaiuri line care te poarta pe creste de unde poti admira frumusetea vecinatatilor Piatra Craiului, Bucegii, Leota, Fagarasul si zonele stancoase”, mai afirma reprezentantii Asociatiei Tourmount Campulung. (foto: iezer run 2015)