Inot masters, Timisoara: Cupa Euroregiunii DKMT

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 23 noiembrie 2013, incepand cu ora 12:00, la Timisoara are loc a 5-a editie a Cupei Euroregiunii DKMT la inot masters, competitie dedicata amatorilor cu varste peste 18 ani.

Intrecerile se desfasoara in Bazinul de inot Bega din Zona Circumvalatiunii, in cadrul probelor de 25 si 100 de metri pentru fiecare procedeu, respectiv al unei probe de 200 m la alegere. De asemenea, vor fi organizate si probe de stafeta.

Pentru fiecare proba individuala, vor fi acordate medalii primilor 3 clasati, pe categorii de varsta, iar echipelor de stafeta clasate pe primele 3 locuri, la fiecare categorie, li se vor acorda diplome.

La eveniment, organizat de catre Clubul de Inot Masters Timisoara in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Timis si Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii de Vest, si-au anuntat participarea atat inotatori independenti, cat si sportivi de la cluburi de natatie din Timisoara, Resita, Bucuresti si Brasov, printre care si multiplele campioane nationale si internationale Anca Patrascoiu si Carmen Bunaciu.

Inscrierile se pot face pe www.timisoara.inot-masters.ro, pentru o taxa de participare de 30 de lei, indiferent de numarul de probe, sau la fata locului, pana la ora 12:00, pentru o taxa de 40 de lei/ proba. Nu exista baremuri de calificare.