Livada cu Ciresi, competitie de ciclism la Paulesti (Prahova)

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Livada cu Ciresi (editia a 3-a) este un concurs de ciclism MTB organizat sambata, 2 iulie, de la ora 11, la Paulesti, de catre Adrian Nitu, sustinut de echipa MPG, si face parte din agenda de evenimente sportive Riders Club. Startul se va da „in valuri” (prima plecare in cursa - la ora 11), in functie de traseele pentru care competitorii au optat (Scurt 17 km, Standard 34 km, Epic 48 km, Family 7 km).

Pentru cursele de copii (5-8 ani, 9-12 ani), festivitatea de premiere se va tine la ora 11:30, iar pentru celelalte curse - de la ora 15:30. De la ora 16 se va organiza o tombola.

Paulesti este o comuna din judetul Prahova, formata din satele Cocosesti, Gageni, Paulestii Noi si Paulesti (resedinta), cu o populatie de 5.752 locuitori (conform ultimului recensamant din 2011) si care se afla la o distanta de circa 13 kilometri de municipiul de resedinta Ploiesti. Ca obiective de vizitat, comuna Paulesti se lauda cu situl arheologic de la Tabara de Vacanta a Elevilor si Casa Toma T. Socolescu (cunoscut si apreciat arhitect de la inceputul secolului 20, fost primar al orasului Ploiesti), amandoua din satul Paulesti.