Maratonul Dunarii, concurs de ciclism MTB in judetul Giurgiu

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Concursul de ciclism MTB Maratonul Dunarii este organizat in ziua de duminica, 25 octombrie, cu startul de la ora 11, si face parte din calendarul evenimentelor organizate in 2015 de Riders Club.

„Va invitam, in ultima luna de toamna a anului, sa culegem roadele experientelor de pana acum si sa ne bucuram de un super maraton care, prin combinatia de forme geografice, doreste sa dea o nota aparte finalului de sezon de ciclism. este o surpriza oferita riderilor, cu ingrediente atent alese pentru a rezulta trasee atractive. Astfel, ne vom putea relaxa in natura, in sudul judetului Giurgiu si ne vom putea bucura intr-o singura tura de toate frumusetile naturale ce pot fi intalnite in zona de campie. Iar dupa Maratonul Dunarii vom avea ce povesti la gura sobei si la ce visa pentru anul viitor”, este mesajul organizatorilor.

Startul e programat de la terenul de fotbal din comuna Prundu (fosta Prundu Belului), din judetul Giurgiu (zona km fluviali 456-462). Informatii suplimentare - pe site-ul Riders Club. (foto: Madalin Lazar/ Maratonul Dunarii 2014)