Maratonul, Semimaratonul si Crosul Aradului

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 28 mai, alergatori de tot felul, mai tineri sau mai avansati in varsta, de la copii si tineri, pana la oameni in toata firea, vor pune stapanire pe strazile municipiului Arad. Nu de capul lor, oricat de vioi, bucurosi si motivati sau incantati de vremea de afara ar fi, ci la chemarea organizatorilor concursului de alergare urbana desfasurat sub denumirea de Maratonul, Semimaratonul si Crosul Aradului.

In 2016, competitia se gaseste la a 6-a editie si le propune amatorilor de miscare in aer liber, dar si alergatorilor cu experienta nu mai putin de 6 probe: ultramaraton (52,75 km), maraton (42,195 km), maraton stafeta, semimaraton (21,097 km), cros 6 km, cros 1 km.

Locul de start a fost ales langa Primaria Arad, pe Bulevardul Revolutiei, la numarul 77. La ora 8 incep cursele de ultramaraton, maraton, semimaraton si stafeta maraton. Crosul de 6 kilometri debuteaza la ora 12, iar in crosul de 1 kilometru primul start este programat la ora 14:30.

Festivitatile de premiera au loc intre orele 13 si 14, respectiv orele 15 si 16.

Organizatorii acestui eveniment sportiv sunt Clubul Sportiv Experienta Multisport, Primaria Municipiului Arad, Consiliul Judetean Arad, Centrul Municipal de Cultura Arad si Centrul Cultural Judetean Arad. Maratonul, Semimaratonul si Crosul Aradului promoveaza donarea de sange, printr-un parteneriat cu Centrul de Transfuzii Sanguine Arad. (foto: Lutzifer Transalp)