Maratonul Tarnavei - concursuri de alergare si de MBT la Tarnaveni

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Tarnaveni Cycling, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Tarnaveni si Asociatia Catharsis, organizeaza Maratonul Tarnavei (29-30 august). Locul de desfasurare: municipiul din judetul Mures si imprejurimile acestuia.

Evenimentul de la Tarnaveni propune un concurs de alergare (Tarnaveni Trail Running) si unul de ciclism (Tarnaveni Bike Maraton), deschise tuturor practicantilor de sport, indiferent de categorie, de la amatori si incepatori la avansati si profesionisti.

Sambata, 29 august, sunt programate intrecerile in proba de alergare: Trail Running (cros alergare, start ora 10), distanta de 15 km, diferenta de nivel de 350 m, pe un traseu cu circuit inchis start-sosire; Kids Trail (start ora 10:30) - concursuri pentru copii cu varste intre 4-13 ani, pe distante intre 50 m si 200 m, in zona de start-sosire.

Duminica, 30 august, le vine randul ciclistilor sa intre-n intrecere. Competitie de tip mountain-bike maraton, MTB Maraton (start ora 10) are o distanta de 45 km (tura lunga, pentru avansati), diferenta de nivel 1200 m, si una de 30 km (tura scurta, pentru incepatori), diferenta de nivel 900 m, pe un traseu valonat, presarat cu frumoase catarari si coborari spectaculoase.

Reunite sub denumirea de Kids Bike (start ora 10:30), concursurile de bicicleta pentru copii cu varste intre 4-13 ani au loc pe distante intre 50 m si 500 m, in zona de start-sosire. (foto: tarnaveni cycling)