Mountain biking (MTB), Slatina-Timis: 2 Banat Epic (2BE), concurs in judetul Caras-Severin

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In zilele de 19-20 septembrie, in comuna Slatina-Timis, se desfasoara o competitie de ciclism MTB (mountain-biking) sub denumirea 2 Banat Epic (2BE), care cuprinde doua etape.

La concursul 2BE, prima zi are 82 km si 3.800 m diferenta de nivel, atingand punctul maxim pe Varful Tarcu. Traseul de a doua zi: 70 km cu 2.000 m diferenta de nivel, punctul maxim pe Varful Semenic. La cursa mai „usoara” de sambata, 19 septembrie, numita simplu BE, vor fi 35 km, cu 1.500 m diferenta de nivel.

„Tabara de baza este comuna pentru toate etapele, la Slatina-Timis, intre Caransebes si Baile Herculane, pe drumul DN 6/ E70, la 126 km de Timisoara si 440 km de Bucuresti. Avem de-a face cu un concurs fara fanfare, fara briz-briz-uri, fara pomeni si pungi inutile primite la inscriere. Vei fi doar tu, bicicleta si traseul! Ne gandim la doua mese: una cu paste, sambata, si una cu gulas, duminica. A da... si seara bere! Va fi greu. Foarte greu. Traseele sunt ciclabile, aproape integral, si sunt frumoase, incredibil de frumoase”, anunta gazdele evenimentului sportiv din judetul Caras-Severin.

Informatii suplimentare despre 2 Banat Epic sunt postate pe site-ul clubului organizator (Clubul Sportiv Tibiscus Timisoara).