Patinaj artistic, Brasov: Crystal Skate of Romania 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 23.10.2014
  • 26.10.2014
  • Brasov
  • Intrarea libera

Timp de patru zile, intre 23 si 26 octombrie 2014, Patinoarul Olimpic din Brasov este gazda unei noi editii a concursului international de patinaj artistic Crystal Skate of Romania, pentru copii, pre-juniori, juniori si seniori.

Patina de Cristal, cea mai importanta competitie de acest fel din tara noastra, se afla la a 15-a desfasurare consecutiva si este organizata de catre Federatia Romana de Patinaj (FRP), sub egida Uniunii Internationale de Patinaj (ISU), cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului, Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si al Primariei Municipiului Brasov.

Evenimentul debuteaza in mod oficial joi, la ora 12:00, cu evolutia celor mai mici patinatori, cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani, din categoria novice basic.

Intreaga zi de vineri, pe gheata patinoarului din Brasov vor fi prezentate programele scurte ale pre-juniorilor, juniorilor si seniorilor, fete si baieti, iar in zilele de weekend spectatorii vor putea admira programele libere, urmate de festivitatile de premiere. Astfel, ziua de sambata este rezervata pre-juniorilor, iar duminica, de la ora 11:30, vor intra in competitie juniorii si seniorii.

Intrarea spectatorilor in incinta Patinoarului Olimpic, pe durata intregului eveniment, este libera.