Patinaj artistic la Otopeni, pe Tiriac Telekom Arena: Cupa Magie de Craciun

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cupa Magie de Craciun si Campioantul National de Juniori la patinaj artistic se vor desfasura in perioada 8-10 decembrie la Otopeni, judetul Ilfov, pe patinoarul (dimensiunea de 30 m x 60 m) de la Tiriac Telekom Arena.

Asociatia Municipala de Patinaj Bucuresti, organizatorul evenimentului, ne informeaza: Cupa Magie de Craciun se desfasoara in conformitate cu Statutul FR Patinaj, Regulamentul intern pentru Copii si Cadeti, iar pentru categoriile Novice, Juniori si Seniori va fi realizata in conformitate cu Constitutia ISU si cu Regulamentele generale, cu Regulamentele speciale ale ISU si cu regulile tehnice pentru patinaj artistic, precum si cu comunicarile ISU pertinente. Sportivii trebuie sa fie membri ai cluburilor care fac inscrierile.

Inscrierile finale sunt asteptate pana cel tarziu 25 noiembrie 2022, pe e-mail asociatiamunicipala.patinaj@gmail.com.

La competitie sunt invitate toate cluburile care sunt afiliate la Federatia Romana de Patinaj.

Tragerea la sorti va avea loc electronic sambata, 3 decembrie 2022 pentru toate categoriile. Orarul detaliat va fi publicat luni, 5 decembrie 2022, cel tarziu la ora 18. Ordinea la start pentru categoriile Advance Novices, Juniori si Seniori va fi in ordinea inversa a rezultatelor programului scurt.

Organizatorul ofera diplome pentru toti concurentii dupa fiecare eveniment. Cei mai buni trei patinatori din fiecare categorie vor fi premiati cu medalii. La finalul competitiei se va intruni un clasament pe echipe si vor fi inmanate cupe primelor trei cluburi (nu este luata in calcul categoria recreational). 

Joi, 8 decembrie sunt programate antrenamentele oficiale si startul concursului, care va continua si in zilele urmatoare (vineri, 9 decembrie si sambata, 10 decembrie).

Patinoarul Tiriac Telekom Arena este situat pe strada Drumul Garii Odai, Otopeni.