Romanian Open Squash 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Pro Squash invita iubitorii acestui sport sa participe la prima editie a campionatului Romanian Open Squash, programat sa se desfasoare, intre 9 si 17 noiembrie 2013, in 8 orase din tara.

Prima etapa a turneului va avea loc in weekendul 9-10 noiembrie, simultan in cluburile de squash participante: Aerosquash Bucuresti, West Side Constanta, Oxygen Sport Iasi, WePlay Brasov, Squash Club Cluj Napoca, World Fitness Oradea, Activ Squash Sibiu si Helios Sport Timisoara.

Cei mai buni 5 jucatori din fiecare oras se vor intalni in finala de la Cluj Napoca, desfasurata in zilele de 16 si 17 noiembrie pe un teren de squash mobil din sticla, amplasat in Iulius Mall.

Etapa finala va fi jucata in sistem eliminatoriu, iar arbitrajul va fi asigurat de catre arbitri internationali acreditati. Competitia este dotata cu premii in valoare totala de peste 3.500 de dolari.

Campionatul Romanian Open Squash se adreseaza amatorilor cu varste peste 18 ani, femei si barbati, fiind prezentat de Ursus Cooler si organizat de catre Asociatia Pro Squash Romania, cu sprijinul Primariei Cluj Napoca si a Directiei Judetene de Sport si Tineret Cluj.

Inscrierile se pot face pe www.romanianopensquash.ro sau direct la unul dintre cluburile participante, pana la data de 4 noiembrie (ora 24:00).