Sarituri cu schiurile, Rasnov: Cupa Mondiala

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La Rasnov, Baza Olimpica de sarituri cu schiurile de pe Valea Carbunarii va gazdui doua etape individuale la feminin, o etapa individuala la masculin si una masculina de Super Team - toate aceste intreceri contand pentru Cupa Mondiala. Organizat in perioada 16-19 februarie, evenimentul sportiv din judetul Brasov va consemna o premiera pentru Romania: se va desfasura in nocturna!

„Pentru organizarea perfecta si desfasurarea ireprosabila a intrecerilor de sarituri cu schiurile, Consiliul Judetean Brasov a aprobat in cadrul sedintei ordinare de astazi incheierea unui Acord de Asociere intre UAT Judetul Brasov, UAT Orasul Rasnov si Federatia Romana de Schi Bialtlon, precum si alocarea sumei de 565.000 de lei.

Suma din bugetul judetean va fi utilizata pentru inchirierea serviciilor de instalare a iluminatului nocturn la Baza Olimpica din Valea Carbunarii, pentru amenajarea trambulinelor si a terenului din jur.

Sunt bucuros ca visul nostru de a gazdui competitii sportive de nivel mondial, inceput in februarie 2013 cu intrecerile Festivalului Olimpic al Tineretului European, continua an de an prin etapele de Cupa Mondiala la sarituri cu schiurile – atat concursuri de vara, cat si de iarna, la masculin si feminin.

Ne mentinem in elita competitiilor de cel mai inalt nivel si am toata increderea ca vom face fata, si de această data, tuturor exigentelor Federatiei Internationale de Schi”, a transmis presedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian Vestea.

Program Cupa Mondiala de Schi Sarituri Rasnov

Joi, 16 februarie

Ora 14:00 - antrenament oficial fete;

Ora 16:00 - calificari fete.

Vineri, 17 februarie

Ora 10:00 - antrenament oficial baieti;

Ora 15:00 - saritura de proba fete;

Ora 16.00 - concurs individual fete;

Ora 17:45 - calificari baieti.

Sambata, 18 februarie

Ora 10:00 - calificzri fete;

Ora 11:00 - concurs individual fete;

Ora 16:15 - saritura de proba baieti;

Ora 16:15 - saritura de proba baieti.

Duminica, 19 februarie

Ora 16:00 - saritura de proba;

Ora 17:10 - Super Team baieti.