Showroom moto enduro Husaberg la Piatra Neamt

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Pasionatii de motociclism din Piatra Neamt sunt asteptati vineri, 12 aprilie 2013, la inaugurarea primului showroom hard enduro din Moldova, pe care Zen World Extreme il deschide in parteneriat cu Husaberg Romania.

Aceasta inaugurare are loc in incinta Complexului Strand, incepand cu ora 17:00, marcand totodata debutul oficial al unui nou sezon al Academiei Hard Enduro Piatra Neamt.

La eveniment va participa campionul mondial la enduro extrem Graham Jarvis, care va lansa la Piatra Neamt, in perioada urmatoare, proiectul „Graham Jarvis Ride Experience”, constand in cursuri enduro in cadrul Academiei, tururi si alte evenimente.

Alaturi de acesta, deschiderea showroom-ului Husaberg de la Piatra Neamt se va bucura de prezenta lui Kovacic Spela, directorul de marketing al Husaberg, a lui Dani Otil, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani”, precum si de prezenta echipei clubului sportiv Zen World Extreme si a echipei Husaberg Romania.

Pentru mai multe detalii si inscrieri la evenimentele de profil accesati www.jre.ro, www.academiahepn.ro si www.zwe.ro, precum si paginile de Facebook „Husaberg Romania”, „Zen World Extreme” si „Academia Hard Enduro Piatra Neamt”. (foto: Zen World Extreme)