Taekwon-do, Sibiu: se cauta un campion

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Din nou, Sibiul este gazda unui eveniment sportiv dedicat performantei in taekwon-do. In data de 4 aprilie 2015, in Sala Transilvania din Sibiu, are loc a 3-a editie a competitiei TKD Champions League. Prin intermediul evenimentului se urmareste premierea celui mai bun luptator de taekwon-do din Romania, mai exact descoperirea „campionului absolut” in taekwon-do.

Sabin Tatu - campionul de anul trecut

Tot la Sibiu, editia de anul trecut a adus in ring 15 seniori cu centurile rosie sau neagra, iar in urma celor patru probe dificile de concurs, a fost desemnat campionul absolut pe 2014, in persoana sportivului Sabin Tatu, de l a Clubul Sportiv West Team Oradea, totodata castigatorul editiei din 2013.

Patru probe de concurs

Intrecerea de acum se va axa pe 4 probe de concurs, cu un grad de dificultate ridicat (tull, luptă, spargeri-forta si tehnici speciale), urmand ca fiecare participant sa treaca prin aceste probe pentru a puncta in clasamentul final. Astfel, cel mai bun dintre sportivi, cel care va trece cu succes toate incercarile puse la cale de organizatori, va fi premiat si va primi titulatura de „campionul absolut” in taekwon-do.

CN Taekwon-Do pentru juniori

Conditiile de inscriere: luptatorii sa fie seniori, de sex masculin, cu cel putin centura rosie la taekwon-do (gradul 2 Gup). Simultan, tot la Sala Transilvania din Sibiu e programat Campionatul National de Taekwon-do pentru Juniori 2 si Juniori 3. (foto: puma club sibiu/ TKD Champions League)