Tenis de masa, Bistrita: Turneu de calificare World Championship of Ping Pong Romania

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala de tenis de masa „Gheorghe Bozga” din Bistrita gazduieste, in ultima sambata a anului, un important turneu de calificare pentru finala competitiei World Championship of  Ping Pong, ce va avea loc la Londra, intre 24 si 25 ianuarie 2015.

World Championship of Ping Pong Romania are loc pe 27 decembrie 2014 si se adreseaza deopotriva jucatorilor profesionisti si celor amatori, fiind punctat ca si turneu de categoria B in circuitul national Amatur.

Evenimentul incepe la ora 9:30, cu confirmarea inscrierilor, si aduna la start un numar maxim de 96 de concurenti. Se va juca cu palete sandpaper, in 12 grupe inferioare de cate 8 jucatori, iar apoi pe tablou eliminatoriu, in sistem 2 din 3 seturi, respectiv 3 din 5 seturi in finala.

Primele 8 locuri vor pleca acasa cu diplome si medalii, iar primele 4 vor primi si cupe. Vor fi acordate, de asemenea, premii in bani, in valoare de cate 250 de lei pentru locurile 3-4 si 500 de lei pentru locul 2. Castigatorul va fi rasplatit cu un premiu de 1.000 de lei si calificarea la turneul final al campionatului mondial de ping pong din Anglia, ce va avea loc la Alexandra Palace, turneu dotat cu premii in valoare totala de 100.000 USD.

Taxa de participare la World Championship of Ping Pong Romania este 35 de lei, iar inscrierile se pot face pe www.tenisdemasa.ro sau pe pagina www.facebook.com/WCPPROM.