Tenis de masa, Sibiu: Campionatul Judetean 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 15 noiembrie 2014, jucatorii de tenis de masa din judetul Sibiu isi confrunta experienta si talentul in cadrul Campionatului Judetean de Tenis de Masa organizat de catre centrul de sanatate, reabilitare si sport Aria.

Concursul are loc in sala de tenis de masa Aria din Sibiu (Sos. Alba Iulia 100), situata langa centrul comercial Ambient, si este cuprins in calendarul turneelor Amatur din acest an, la categoria B.

Meciurile se desfasoara incepand cu ora 9:00, la categoriile amatori si open, in grupe inferioare, grupe superioare si pe tablou eliminatoriu de 32 de locuri, cei mai buni concurenti urmand a fi recompensati cu medalii, diplome, cupe si premii surpriza.

Inscrierile se pot face pe forumul www.tenisdemasa.ro, pana la data de 14 noiembrie (ora 22:00), in limita a 12 locuri la turneul open si a 60 de locuri la cel de amatori. Taxa de participare este 20 de lei, respectiv 10 lei pentru copiii cu varste pana la 14 ani. Persoanele cu dizabilitati locomotorii se pot inscrie gratuit. Pana in prezent, la eveniment si-au anuntat participarea jucatori din localitatile Cisnadie, Agnita, Medias, Cristian, Ocna Sibiului si Sibiu.