Tenis de masa, Targoviste: Cupa Romaniei Amatur 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Sporturilor din Targoviste (B-dul Unirii 2, judetul Dambovita) gazduieste sambata, 22 martie 2014, intrecerile Cupei Romaniei Amatur la tenis de masa, competitie de categoria A+ in acest circuit national.

In cadrul evenimentului vor avea loc un turneu de amatori, la care participa 168 de jucatori, si un turneu open, cu 84 de locuri pentru sportivii experimentati, care vor incepe la orele 9:30, respectiv 13:30.

Meciurile se desfasoara pe 25 de mese aprobate ITTF, initial in grupe inferioare de cate 6 jucatori, iar apoi direct pe tablou eliminatoriu. Ocupantii primelor patru locuri, la ambele turnee, vor fi recompensati cu medalii, diplome si cupe.

La startul competitiei sunt asteptati jucatori de tenis de masa din toata tara, care vor veni din Brasov, Bucuresti, Arad, Slobozia, Resita, Pitesti, Bistrita, Focsani, Cluj Napoca, Galati, Suceava, Targoviste, Calarasi, Constanta, Reghin, Vatra Dornei, Sibiu, Arad, Braila, Craiova, Targu Mures, Cisnadie, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Botosani, Ramnicu Valcea, Campina, Giurgiu, Ploiesti, Sfantu Gheorghe, Timisoara, Sinaia, Alba Iulia si din multe alte localitati.

Inscrierile se fac pana vineri, 21 martie, pe forumul www.tenisdemasa.ro, iar taxa de participare este 35 de lei. (foto: aloja.lv)