Tir talere: Cupa CRTS Open Sporting

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Roman de Tir Sportiv informeaza ca evenimentul Cupa CRTS Open Sporting (editia a 5-a) se desfasoara sambata, 1 august. Antrenamentele au loc o zi mai devreme. Gazda competitiei este poligonul de tir sportiv „Ion Tudoran”, din localitatea Negoesti (comuna Soldanu, judetul Calarasi).

Concursul e organizat in mai multe poligoane, fiecare concurent urmand sa traga in 75 de talere, care vor fi aruncate din masini profesionale, marca Rossini. Primii 6 clasati vor mai avea ocazia sa traga cate o mansa, pentru departajare.

Valoare totala a premiilor: 2.000 de lei. De asemenea, castigatorii vor primi cupe si medalii. In plus, pentru toate persoanele prezente la Cupa CRTS are loc o tombola (accesorii si obiecte dedicate). Pentru informatii suplimentare: 0733.470.544 si 021.424.24.03.

Clubul Roman de Tir Sportiv este o asociatie sportiva infiintata in 2009, cu scopul de a promova tirul sportiv in Romania. Principalul obiect de activitate este tirul sportiv la talere, disciplina olimpica menita sa imbunatateasca precizia si coordonarea.

Cupa CRTS Open Sporting este un eveniment periodic si popular printre practicantii de tir sportiv din Bucuresti. (foto: crts)