Transilvania Snowkite Festival 2013, Muntele Baisorii

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Pasionatii de snowkiting sunt asteptati in statiunea Muntele Baisorii, la doar 50 km de Cluj Napoca, sa ia parte la un eveniment sportiv dedicat lor de catre Scoala de Zmei. Transilvania Snowkite Festival are loc intre 16 si 20 ianuarie 2013, pe platoul situat la peste 1.800 de metri altitudine pe Muntele Mare (Muntii Apuseni). Conform paginii de Facebook a evenimentului, prima si ultima zi sunt rezervate practicarii libere a acestui sport (freeriding), iar celelalte trei zile antreneaza participantii in concursuri. Astfel, in ziua de joi este programat un concurs pe perechi, cu 2 kiteuri si cu unul, vinerea concurentii se intrec in probe de viteza si sarituri, iar sambata in cadrul celei de anduranta (25-40 km).

Pe langa acestea, sunt organizate sesiuni de training gratuit pentru cei care doresc sa descopere tainele snowkiting-ului, gustand placerea de a aluneca pe zapada tractati de un zmeu, fie pe schiuri, fie pe snowboard.

De asemenea, festivalul ofera 3 partii cu telescaun si teleschi, inchirieri de snowmobile, expeditii impreuna cu cei de la Transilvania Offroad, plimbari cu sanii trase de cai si 2 petreceri surpriza.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt maestrii snowkiting-ului, Chasta si Jerome.

Pentru rezervari si mai multe informatii: 0728.858.989 sau e-mail tudor@cauti.ro. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook „Transilvania Snowkite Festival 2013”. (foto: larosiere.net)