Trofeul Teliu - viteza in coasta la Brasov

Detalii
Comentarii
Harta

Campionatul National de Viteza in Coasta al Romaniei revine in judetul Brasov, cu etapa (a 6-a) de la Teliu. Asadar, dupa Rasnov, Paltinis, Brasov - Poiana Brasov, Ranca si Sinaia, in perioada 3-4 septembrie, iubitorii motorsportului isi dau intalnire la Trofeul Teliu, editia a 8-a. Cartierul general al evenimentului (comandament, secretariat, panou afisaj, parc inchis, centru de presa) va fi, ca de obicei, la primaria din Teliu.

Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) i-a acordat licenta de concurs Asociatiei Club Sportiv Auto Blic Brasov.

Concursul se va disputa in doua manse, pe un tronson (lungime de 3,55 km si diferenta de altitudine de 147 m) din Drumului National 10, ce face legatura intre judetele Brasov si Covasna, cu start la iesirea din comuna Teliu.

Sambata, 3 septembrie, sunt programate recunoasterile (3) si antrenamentele cronometrate (3), iar duminica, 4 septembrie, dupa ultimele doua recunoasteri, vor avea loc cele doua manse de concurs. Ce vor fi urmate, bineinteles, de festivitatea de premiere si conferinta de presa.

Dupa Teliu, CN Viteza in Coasta se va continua cu Trofeul Campulung Muscel (24-25 septembrie) si se va incheia cu Trofeul Predeal (15-16 octombrie). (foto: Dan Terea/ Trofeul Teliu)