Turul Ciclist Universitaria 2013, Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Universitatea Transilvania si Clubul Sportiv Universitatea Brasov organizeaza miercuri, 30 octombrie 2013, Turul Ciclist Universitaria.

Competitia este adresata studentilor Universitatii Transilvania din Brasov si se desfasoara pe o distanta de 7,5 km, pe strazile orasului.

Startul competitiei va fi dat la ora 12:00, la Aula Universitatii, de unde va fi parcurs traseul Str. Iuliu Maniu – Str. Castanilor – B-dul 15 Noiembrie – Str. Toamnei – B-dul Mihail Kogalniceanu – Str. Iuliu Maniu – Str. Nicolae Iorga – B-dul Eroilor – Aleea Tiberiu Brediceanu – Str. Poarta Schei – Str. George Baritiu – Str. Muresenilor – Rectorat.

Atat la fete, cat si la baieti, vor fi premiati ocupantii primelor 3 locuri, premiul pentru pentru locul 1 constand intr-o bicicleta, pentru cel de-al doilea loc intr-o camera foto si un rucsac, iar concurentii clasati pe locul 3 vor primi un ceas si un rucsac.

Inscrierile se fac incepand cu data de 15 octombrie (ora 9:00), la adresa prorector-studenti-mediu.ext@unitbv.ro, in limita a 108 studenti, cate 3 baieti si 3 fete de la fiecare facultate (ciclurile licenta si master).

Bicicletele si tricourile de concurs vor fi puse la dispozitia participantilor de catre organizatori. Mai multe informatii gasiti pe www.facebook.com/unitbv/events.