Ultrabug, adica ultramaraton la Fundu Moldovei (Suceava)

Detalii
Comentarii
Harta

Ultrabug (editia a 3-a) este o cursa de alergare montana pe un traseu lung de 100 kilometri, intinsa pe durata a trei zile. Eveniment sportiv cu participare internationala, Ultrabug are loc in perioada 1-4 iunie 2017, in Bucovina, la Fundu Moldovei.

Joi, 1 iunie, gazdele isi vor primi oaspetii la scoala din localitate, locatie de unde a doua zi, de la ora 9, se va porni in prima etapa (Castelul Vrajitoarelor). Sambata, 3 iunie, startul se da la ora 8 in etapa a doua (Drumul Tatarilor), iar duminica, in ultima etapa (Vaca Butzi) se purcede la drum, in alergare, de la ora 9. De la ora 13, ceremonia de premiere si petrecerea se vor tine la o stana din zona!

Fundu Moldovei este o comuna reprezentativa din judetul Suceava, formata din satele Botus, Botusel, Branistea, Colacu, Delnita, Delut, Fundu Moldovei (resedinta), Obcina, Plai si Smida Ungurenilor.

Localizata in nord-estul Carpatilor Orientali, in depresiunea formata in lungul raului Moldova de culmile Obcinii Mestecanisului si a Feredeului, Fundu Moldovei se mandreste cu frumusetile locurilor sale, cu oameni harnici si hotarati, de toata isprava, precum si cu traditii si obiceiuri, purtatoare de adanci urme istorice.