Caritate

Taxa de înscriere la ștafetă este de 30 RON/ persoană, respectiv 120 RON/ ștafetă.
Toate taxele rezultate în urma participării în probele de ștafetă sunt îndreptate exclusiv către două cauze caritabile.

Este vorba de cauza brașoveanului ROBERT CADAR – blogger, atlet amator și alergător de cursă lungă, cel care de 2 ani luptă împotriva cancerului, și de cauza fundației HOSPICE Casa Speranței – organizație care a introdus în România conceptul de îngrijire paliativă, pentru copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile.

Cei care vor să fie alături de Robert și de Hospice trebuie doar să se înscrie și să alerge alături de alți trei prieteni, cunoscuți sau oameni de bine într-una din probele de ștafetă, formând o veritabilă echipă a prieteniei.

Dacă efectuează plata prin intermediul formularului de înscriere de pe site-ul concursului sau prin transfer bancar, în contul organizatorului AJA Brașov (CIF: 25635807, Cont RON: RO86 PIRB 0804 7220 9400 1000, deschis la Piraeus Bank) la detaliile plății, fiecare ștafetă, prin căpitanul său, trebuie să specifice către ce cauză dorește să-și îndrepte taxa de înscriere, completând simplu cu „ROBERT” sau cu „HOSPICE”. Același lucru trebuie să-l facă și la înscrierea la Coresi (13-14 septembrie) sau la fața locului, în zilele evenimentului (Parcul Sportiv Brașov).

Se pot face și donații, urmând aceeași procedură.

Înscrierea unei ștafete va fi efectuată de către „căpitanul de ștafetă”, care va completa formularul de înscriere și va achita taxa de înscriere a ștafetei (4 persoane X 30 RON = 120 RON), le va comunica organizatorilor la validare componența ștafetei, ordinea schimburilor, către ce cauză va fi direcționată taxa de înscriere și, de asemenea, va ridica cele 4 numere de concurs pentru fiecare persoană din ștafetă și centura de schimb. O ștafetă va alerga sub un număr unic de concurs, deci numerele de concurs de la ștafete vor fi altele decât cele de la probele individuale.

În dimineața zilei în care vor alerga ștafetele (duminică, 16 septembrie), de la ora 11, în zona de start-sosire va avea loc instructajul echipelor.