Brasov, Enjoy Sport's Winter Cup: CFR Cluj a castigat turneul la 2003

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Turneul de fotbal pentru copii si juniori Enjoy Sport's Winter Cup (EWC) 2016, care este organizat la Brasov, de catre Enjoy Sport's Agency, in colaborare cu CS Coltea 1920 Brasov, Federatia Romana de Fotbal, Primaria Brasov, Consiliul Judetean Brasov si Directia Sport si Tineret Brasov, a pornit la drum in zilele de  29-31 ianuarie. In aceste zile, nu mai putin de 20 de echipe din Romania si-au disputat intaietatea la grupa de varsta 2003 (U13), in turneul de varsta intitulat sugestiv „Let's Teach Football To Our Children”.

In finala mare, CFR Cluj a dispus de Steaua Bucuresti cu scorul de 4-3, iar in finala mica, cea de consolare, pentru locurile 3-4, Atletico de Madrid Bucuresti a intrecut-o cu 2-0 pe FK Miercurea Ciuc.

Organizatorii, impreuna cu invitatii de la Federatia Romana de Fotbal, Pavel Velcota (managerul de competitii) si Sandu Tabarca (directorul tehnic al loturilor nationale), au oferit trei premii individuale. Astfel, cel mai apreciat portar a fost Alex Utiu (CFR Cluj), Andor Szabo (FK Miercurea Ciuc) a devenit golgheterul competitiei, cu 11 reusite, iar jucatorul turneului fost desemnat Raul Bolohan (Steaua Bucuresti).

„Tin sa ii felicit pe invingatori, dar vreau sa-i felicit si pe toti ceilalti participanti si sa le multumesc pentru prezenta lor la Brasov. Speram ca s-au simtit bine si ca au apreciat incercarea noastra de a aduce un plus fotbalului juvenil din Romania. Au fost meciuri foarte interesante si disputate, in care am remarcat un numar important jucatori, cu un potential enorm. Ne bucura asta, dar in acelasi timp ne si obliga sa facem si mai multe. Impreuna cu Federatia Romana de Fotbal, careia ii multumesc pentru sprijin si implicare, vom cauta mereu solutii de veni in sprijinul micilor fotbalisti cu idei noi, care pot duce la o dezvoltare frumoasa pentru viitor”, a declarat presedintele Comitetului de Organizare al EWC 2016, Ciprian Jurubescu.

Clasament final EWC 2016-Let’s Teach Football To Our Children – 2003

1. CFR Cluj

2. Steaua Bucuresti

3. Atletico de Madrid Bucuresti

4. FK Miercurea Ciuc

5. FC Dinamo Bucuresti 2003

6. CSS Slatina

7. Petrolul Ploiesti 1

8. GSA Nucet

9. FC Dinamo Bucuresti 2004

10. CS Colțea 1920 Brasov

11. CSS Targoviste

12. CSS Brasovia

13. CSS Pascani

14. Dacia Unirea Braila

15. Petrolul Ploiesti 2

16. AS Stars Braila

17. LPS Buzau

18. Primavera Deva

19. Sepsi OSK Sf. Gheorghe

20. FC Brasov.