Coltea 1920 Brasov: fostii antrenori sarbatoresc promovarea

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Weekend-ul recent incheiat a decis, la nivel national, echipele promovate din Liga a 4-a in Liga a 3-a!A fost un sezon reusit pentru doi antrenori ai gruparii brasovene Coltea 1920, o stagiune la finalul careia fostii „coltisti” au sarbatorit promovarea impreuna cu echipele unde activeaza.

„Mihai Stere, 46 ani, a antrenat la clubul nostru in sezonul 2019/ 2020, cand s-a ocupat de echipa U19 in Liga Elitelor, iar apoi a plecat la Olimpic Zarnesti, team cu care a reusit acum promovarea in esalonul al treilea al Romaniei. Campioana judetului Brasov, Olimpic Zarnesti, a invins-o la barajul de promovare pe Inter Sibiu (campioana judetului Sibiu), cu scorul general de 3 la 2 (1-1 in tur, 2-1 in retur).

«Este o bucurie mare pentru orasul Zarnesti, pentru suporteri. O realizare pentru presedintele clubului, care asteapta de 14 ani aceasta promovare. Grupul de jucatori de la Olimpic Zarnesti a castigat in fata individualitatilor de la Inter Sibiu. Perioada petrecuta la Colțea 1920 - Celta Academy Brasov a fost benefica in dezvoltarea mea pe plan profesional», declara Mihai Stere, tehnician la Olimpic Zarnesti si fost antrenor CS Coltea U19.

Pe de alta parte, Daniel Bona a reusit promovarea alaturi de campioana judetului Hunedoara, Retezatul Hateg, care a trecut in dubla mansa de campioana județului Caras-Severin, cu scorul general de 4-1 (4-1 in tur, 0-0 in retur). Bona a activat la clubul nostru in perioada 2018-2021 si a participat la unul din cursurile de perfectionare la Vigo, in Spania.

«A fost o dubla pentru promovarea în Liga a 3-a, grea. Am plecat cu stangul in primul meci, cand ne-a condus adversaul, dar am reusit sa intoarcem scorul, iar la final scorul a fost de 4-1, o diferenta care s-a vazut si pe teren. In returul de la Caransebes am preferat sa nu riscam prea mult, am avut cateva ocazii mari, dar suntem multumiti ca ne-am atins scopul si ne-am calificat fara emotii. Am reusit sa facem un oras fericit, sa scotem oamenii in strada, ne-au asteptat si cand am venit. Sunt mandru ca am creat o emulatie vizavi de fenomentul fotbal, pentru ca la meciul de acasa am avut 1.500 de spectatori, printre care si Liviu Nicolae si Dan Ilies.

Multumesc pentru increderea grupului Coltea 1920 - Celta Academy si am o mare bucurie ca dupa 19 ani de antrenorat. datorita faptului ca am participat la cursurile din Spania, ca am lucrat la juniorii de la Celta U17 si cu Liviu Nicolae la SR Brasov, unde am fost aproape de promovare, mi-a schimbat total viziunea despre fotbal si metodele de pregatire», afirma la randul lui Dan Bona - antrenor la Retezatul Hateg si fost antrenor CS Coltea 1920 Brasov. 

Nu in ultimul rand, merita felicitarile noastre si fostii colegi Marius Nicodim (fost jucator) si Levente Mihok (fost antrenor portari) care acum sunt jucatori activi la Olimpic Zarnesti. Felicitari tuturor și mult succes în Liga 3!”, se scrie in comunicatul transmis presei de clubul Coltea 1920 Brasov.