Cupa Mondiala FIFA 2014: Trofeul a sosit in Romania

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014 a sosit luni in Romania, in cadrul turneului global organizat de Coca-Cola. Inainte de a fi expus tuturor fanilor fotbalului, pe 5 martie, la Baneasa Shopping City, trofeul a facut o oprire-surpriza la primul meci din acest an al Cupei Coca-Cola, cea mai mare competitie nationala de fotbal de sala pentru liceeni.

Luni dupa-amiaza, Coca-Cola a transformat intr-un spectacol meciul inaugural al celei de-a treia editii a Cupei Coca-Cola, disputat de echipele de fotbal de la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai 1 si LiceulTeoretic Marin Preda. Fluierul de start al primului meci al Cupei Coca-Cola 2014 s-a dat in prezenta celui mai ravnit trofeu din lumea fotbalului, care a venit insotit de ambasadorul trofeului in Romania, Ilie Dumitrescu, si de fostul campion mondial Christian Karembeu.

„Ne bucuram sa aducem pentru a doua oara in Romania Trofeul Cupei Mondiale. Anul acesta am dorit sa marcam sosirea trofeului intr-un mod special, aducandu-l in mijlocul tinerilor jucatori in Cupa Coca-Cola. Speram ca cel mai important trofeu din lumea fotbalului sa ii inspire si sa ii motiveze in pasiunea lor pentru sport”, declara Petre Sandru, Market Operations Director Coca-Cola Romania si Moldova.

Trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014, adus in Romania de Coca-Cola, va fi expus pe 5 martie, intre orele 10:00 – 20:30, la Baneasa Shopping City, unde fanii fotbalului pot admira trofeul si se pot fotografia alaturi de el.

„Vad in tinerii inscrisi in Cupa Coca-Cola ambitia, entuziasmul si dragostea pentru sport pe care le-am simtit si eu pe parcursul carierei mele de fotbalist. Ma vad pe mine in timpul adolescentei, cand nici nu as fi visat la sansa de a juca un meci in prezenta unui trofeu atat de important pentru fotbalul mondial”, declara Ilie Dumitrescu.

Turneul Trofeului Cupei Mondiale™, organizat de Coca-Cola, a inceput in septembrie 2013 cu o ceremonie oficiala la Rio de Janeiro si parcurge mai mult de 148.000 de kilometri in decursul a 9 luni. Prestigiosul trofeu a venit insotit la Bucuresti de fostul campion mondial Christian Karembeu, in calitate de ambasador FIFA. La aceasta editie, ambasadorul pentru Romania al Trofeului Cupei Mondiale™ este fostul international Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generatiei de aur, participant la trei editii consecutive ale Cupei Mondiale.

Dupa ce va fi expus pentru publicul larg, pe 5 martie, la Baneasa Shopping City, Trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014 va continua turneul si va ajunge in Cehia, Bosnia si Hertegovina si Polonia. (comunicat si galerie foto: McCann PR)

Cititi si: Trofeul Cupei Mondiale FIFA, la Baneasa Shopping City