Fotbal, Brasov : Corona, dupa puncte sub Pietricica…

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Dupa startul ratat din campionatul Ligii I de fotbal, Corona Brasov se gandeste sa dreaga busuiocul tocmai la Piatra Neamt, unde va juca in runda a doua. Aceasta, pentru ca antrenorii vor avea la dispozitie si jucatorii pe care nu au contat in prima etapa, respectiv tehnicul Neacsa sau sudamericanul Arce, care este bun de joc. In schimb, nu vor putea evolua cei doi eliminati in meciul cu Otelul, adica Olariu si Burlacu. ,,Suntem nemultumiti de infrangerea de luni. Nu ne-a picat bine deloc, dar viata merge inainte. Speram ca in etapa urmatoare, la Piatra Neamt, sa ne prezentam cu totul altfel. Ne asteapta la Piatra Neamt un meci foarte greu, pentru ca este o echipa destul de omogena, un grup care face efort mare in joc si alearga mult. Imi doresc sa ne mobilizam bine si sa plecam neinvinsi”, a declarat antrenorul Nicolae Manea.

In acest meci, ar putea debuta fundasul columbian Oscar Arce, care a declarat : ,,Ma bucur ca am facut un pas inainte, ajungand in Europa, ceea ce reprezinta visul oricarui jucator sudamerican. Ma simt pregatit si voi da totul pentru echipa, astfel incat vineri sa obtinem un rezultat favorabil”.

La randul sau, portarul Traian Marc a declarat : ,,Ne asteapta un meci foarte important la Piatra Neamt, contra unei echipe omogene, ai carei jucatori evolueaza de ceva timp impreuna.  Trebuie sa avem o mentalitate de invingatori, trebuie sa ne schimbam putin atitudinea si sa scoatem rezultate din ce in ce mai bune. Echipa gazda are un antrenor care a venit cu o mentalitate din Germania, insa noi trebuie sa ne concentram si sa mergem acolo, pentru a aborda meciul la victorie”.

Conducerea echipei brasovene este in discutii cu mai multi jucatori, care ar putea completa posturile de mijlocas central si mijlocas drepta la Corona Brasov. Unul dintre ei este Cosmin Bacila, de la Pandurii, fost brasovean, care ar putea fi transferat la Corona.

Meciul Ceahlaul Piatra Neamt – Corona se va disputa vineri, 26 iulie, de la ora 21,30.