Fotbal copii, Targu Mures: Cupa E.ON Kinder, castigatorii seriei a 2-a

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In ultimele zece zile, municipiul Targu Mures a devenit punctul central in fotbalul pentru copii, orasul resedinta de judet fiind gazda Cupei E.ON Kinder 2014, turneu in cadrul caruia au fost disputate nu mai putin de 455 de meciuri, un numar record pentru competitiile de acest profil.

Devenit unul dintre cele mai importante turnee din Romania, Cupa E.ON Kinder a adunat la start peste 2.000 de copii reuniti in 130 de echipe din Romania, Bulgaria si Cehia.

Competitia s-a desfasurat in 2 serii: seria intai (31 august – 4 septembrie) pentru categoriile de copii nascuti in anii 2000, 2002, 2004, 2006 si seria a doua (6 – 10 septembrie) pentru categoriile de copii nascuti in anii 2001, 2003, 2005, 2007.

In prima serie, echipele castigatoare sunt Interstar Sibiu (2006), ACS Tampa Brasov (2004), CS Iernut (2002) si Petrolul Ploiesti (2000), iar echipele castigatoare in a doua serie a Cupei E.ON Kinder sunt Prosport Focsani, Luceafarul Cluj, Integalaxy Bucuresti si FC Dinamo Bucuresti.

24 de trofee, 32 de premii speciale si peste 2.000 de medalii si diplome reprezinta bilantul premiilor si trofeelor oferite de catre E.ON Romania si ACS Kinder.

Pe primele locuri in clasamentele seriei a doua a Cupei E.ON Kinder s-au aflat:

Categoria 2007

Golgeter: Crisan Paul – Luceafarul Cluj

Cel mai bun portar: Petrean Denis – FC Brasov

Jucatorul finalei: Iliescu Mihai – Prosport Focsani

Locul 1: Prosport Focsani

Locul 2: FC Brasov

Locul 3: ACS Kinder Sangeorgiu de Mures

Locul 4: Luceafarul Cluj

Categoria 2005

Golgeter: Sandu Vlad – Academia Gh. Hagi

Cel mai bun portar: Gergely Roland – AFC Odorheiu Secuiesc

Jucatorul finalei: Vinau Andrei – Luceafarul Cluj

Locul 1: Luceafarul Cluj

Locul 2: AFC Odorheiu Secuiesc

Locul 3: Academia Gh. Hagi

Locul 4: FC Dinamo Bucuresti

Categoria 2003

Golgeter: Nechita Sebi – Juniorul Suceava

Cel mai bun portar: Feier Denis – ACS Kinder Sangeorgiu de Mures

Jucatorul finalei: Tuleu Gerald – Intergalaxy Bucuresti

Locul 1: Intergalaxy Bucuresti

Locul 2: FC Dinamo Bucuresti 2004

Locul 3: ACS Kinder Sangeorgiu de Mures

Locul 4: Viitorul Cluj

Categoria 2001

Golgeter: Ilia Iulian – Petrolul Ploiesti

Cel mai bun portar: Serban Rares – Progresul Calarasi

Jucatorul finalei: Mitrea Vlad – FC Dinamo Bucuresti

Locul 1: FC Dinamo Bucuresti

Locul 2: Sporting Juniorul Vaslui

Locul 3: Academia Gh. Hagi

Locul 4: Progresul Calarasi

„Mulţumesc tuturor copiilor care au participat la turneu, companiei E.ON Romania fara de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc si tuturor firmelor care au contribuit la organizare” a afirmat dl. Pop Lupu Coriolan, presedintele ACS Kinder care le-a mai transmis copiilor sa nu uite ca doar imbinand sportul cu scoala vor avea succes in viata.

„E.ON Romania a fost, este si va fi alaturi de toti copiii care participa la turneu, sustinand Cupa E.ON Kinder, competitie care a devenit una de referinta pentru tara noastra”, declara dna. Monica Ciocan Covaliu, director general adjunct E.ON Energie Romania.

La randul sau, viceprimarul municipiului Targu Mures, Claudiu Maior a declarat ca isi doreşte ca anul viitor, impreuna cu echipele participante la E.ON Kinder, sa poata inaugura o noua baza sportiva la Targu Mures.

Toate detaliile turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competitiei www.eonkinder.ro. (comunicat si foto: E.ON Romania)