Fotbal: Cupa Coca-Cola 2014, concurs pe Facebook pentru fani

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Un numar record de 493 de echipe s-au inscris in Cupa Coca-Cola 2014, cea mai mare competitie de fotbal de sala pentru liceeni, ajunsa in acest an la cea de-a treia editie. Tinerii inscrisi in Cupa Coca-Cola se vor lupta pentru titlul de campioana nationala la fotbal de sala si pentru sansa de a castiga un cantonament la Roma.

Aproape 6.000 de liceeni s-au inscris in cea de-a treia editie a Cupei Coca-Cola, in care se vor lupta 399 de echipe de baieti si 94 de echipe de fete din Bucuresti si alte 33 judete din tara. Cele mai bune doua echipe - o echipa de fete si una de baieti - vor fi desemnate campioane nationale la fotbal de sala si vor merge intr-un cantonament la Roma, unde se vor antrena alaturi de profesionisti din lumea fotbalului.

Anul acesta, sunt premiate deopotriva eforturile jucatorilor din teren, cat si pasiunea suporterilor pentru sportul rege. Pe langa cantonamentul la Roma, cea mai inspirata poveste care ilustreaza pasiunea pentru fotbal va trimite un impatimit al sportului direct din curtea scolii in Brazilia. Jucatorii inscrisi in Cupa Coca-Cola sau simplii suporteri ai competitiei mai au la dispozitie doar cateva zile sa intre in concursul care are ca premiu o tabara de fotbal in Brazilia si participarea la deschiderea oficiala a Cupei Mondiale 2014. Pentru a putea fi eligibili, concurentii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 13 si 16 ani si sa isi inscrie, pana pe 16 martie, propria poveste despre pasiunea pentru fotbal in aplicatia existenta pe pagina de Facebook a competitiei si disponibila la adresa http://on.fb.me/1isJCnM.

„Cupa Coca-Cola este un program pe care il desfasuram atat pentru a promova un stil de viata sanatos, cat si din dorinta de a-i impulsiona pe tineri sa persevereze in pasiunea lor pentru sport. Ne dorim ca premiile pe care le-am pregatit in a treia editie a competitiei sa ii determine pe liceeni sa dea tot ce e mai bun atat pe teren, cat si in afara lui”, declara Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - Romania & Moldova.

In Bucuresti, meciul inaugural al celei de-a treia editii a Cupei Coca-Cola, disputat intre echipele de fotbal de la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai 1 si Liceul Teoretic Marin Preda, a fost marcat de vizita Trofeului Cupei Mondiale FIFA 2014. Fluierul de start al meciului s-a dat in prezenta celui mai ravnit trofeu din lumea fotbalului, care a venit insotit de ambasadorul trofeului in Romania, Ilie Dumitrescu, si de fostul campion mondial Christian Karembeu.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola Romania isi respecta promisiunea de a promova miscarea fizica, fiind un sustinator cu traditie al sportului de performanta, dar si al evenimentelor care incurajeaza implicarea fiecaruia dintre noi in activitatile fizice.

Programul Cupei Coca-Cola 2014

28 februarie - 11 aprilie: Faza locala

25 aprilie - 11 mai: Faza regionala cu centre de joc la Iasi, Arad, Targu-Mures si Pitesti

23-25 mai: Faza finala, care va avea loc la Bucuresti

Mai multe detalii despre programul competitiei sunt disponibile pe site-ul oficial www.cupacoca-cola.ro. (comunicat si foto: McCann PR)