Fotbal feminin: Coltea 1920 are singura echipa din Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Dintre toate cluburile de fotbal din judetul Brasov, Coltea 1920, grupare sportiva cu o bogata istorie, este singura structura sportiva in cadrul careia fiinteaza o echipa de fotbal feminin, la categoria de varsta senioare. O echipa in adevaratul sens al cuvantului, care sia- propus inca de la infiintarem in urma cu vreo 4 ani, sa le calce pe urme predecesoarelor ICIM si Fartec Brasov, ambele campioane nationale, in trecut.

Acum in 2022, dupa trei sezoane in Liga a 3-a, a sosit vremea ca fetele pregatite de Rodica Petrisor sa faca pasul in esalonul superior, in liga secunda fotbalistica a Romaniei. Startul sezonului 2022-2023 se apropie, iar oamenii de decizie din cadrul clubului sportiv Coltea Brasov au decis sa accepte invitatia lansata de Federatia Romana de Fotbal (FRF), de a inscrie formatia feminina in noua stagiune. Locul al doilea ocupat in campionatul trecut al Ligii a 2-a a fost un motiv in plus in luarea acestei hotarari.

Iata ca la poalele Tampei fotbalul feminin isi urmeaza, incet si sigur, drumul spre ce a fost odata, la inceputul anilor '90.