Minifotbal, Brasov: Campionat special pentru old boys

Detalii
Comentarii
Galerie foto

La Brasov se va organiza un Campionat de Minifotbal pentru Old Boys (CMOB), adica pentru jucatori de fotbal amatori care au varste peste 35 de ani. Acest proiect fotbalistic a fost initiat de Cosmin Ivan, fiul fostului fotbalist Marian Ivan. Bineinteles, Cosmin se va ocupa de organizarea competitiei la care sunt deschise inscrierile pana pe 18 februarie. Apoi, la sfarsitul lui februarie - inceputul lui martie, campionatul va porni la drum.

In primul sau sezon, CMOB Brasov va avea 10 echipe, care vor juca intre ele, dupa sistemul tur-retur.

„Intr-adevar, la Brasov mai exista, de ceva ani, mai multe competitii de minifotbal, dar niciuna dintre ele nu este dedicata, exclusiv, jucatorilor de old boys. Vor juca numai fotbalisti amatori de la 35 de ani in sus, iar fiecare formatie va avea dreptul sa foloseasca un singur jucator sub 35 de ani, dar nu mai tanar de 30 de ani. Un meci va avea doua reprize, fiecare de cate 20 de minute”, informeaza Cosmin Ivan.

Taxa de inscriere pentru tot sezonul va fi de 3.000 RON/ echipa.

Old Boys Brasov la Sala de Sport Primaverii

Meciurile vor avea loc la Sanpetru, comuna lipita de municipiul Brasov si aflata in zona metropolitana (acces fie prin zona Coresi - Rulmentul, fie prin soseaua ocolitoare a Brasovului), mai precis la Sala de Sport Primaverii.

„Suprafata de joc este un teren artificial sau sintetic, cum i se mai zice, de cea mai inalta calitate. Locatia este una deosebita, fiind singura din judetul Brasov dotata cu incalzire termica pentru sezonul rece si cu instalatie de aer conditionat pentru sezonul cald. Sala din Sanpetru este construita integral din caramida si dispune de un teren de cea mai buna calitate, oferindu-le jucatorilor un confort deosebit”, mai precizeaza Cosmin Ivan.

Pentru tot felul de informatii, doritorii au la dispozitie pagina Old Boys Brasov special lansata pe Facebook si numarul de telefon +40.740.576.958 (orele 10-19). (Foto: Arhiva familia Ivan)