Dumbrava cu Margaritar: peste 1.100 de rideri inscrisi la start

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Dumbrava cu Margaritar este un concurs de mountain-bike organizat de Riders Club in Parcul National Comana (judetul Giurgiu). Merita sa fie amintite ultimele informatii care razbat inaintea evenimentului.

„Invitatia la distractie in natura a fost acceptata, deja, de peste 1.100 de ciclisti, care s-au inscris in competitie. Dumbrava cu Margaritar ia startul in localitatea giurgiuveana Mihai Bravu si promite o experienta aparte prin atractitivitatea zonei, traseele de concurs, dar si serviciile si beneficiile oferite.

Verdeata cat se poate cuprinde cu ochii, poteci racoroase, fauna bogata, multa voie buna si rost de distractie maxima, pe doua roti, este ceea ce ii asteapta pe concurenti!

Aflata la cea de-a treia editie, competitia din calendarul de ciclism al Riders Club va poarta pasii si rotile pe 3 trasee de concurs care imbina, intr-un mod armonios, drumurile forestiere si single-track-urile speciale: Scurt, de 13 km, destinat copiilor sub 14 ani dar si oricarui rider incepator; Standard, de 20 km, dedicat celor care au peste 14 ani si ceva mai multa experienta competitionala; Epic, de 40 km, care provoaca ciclistii bine antrenati si caliti in curse MTB sa dea ce au mai bun.

Pe aceste trei rute se vor desfasura nu mai putin de 40 de curse, impartite pe abilittai si categorii de varsta. Va asteptam la startul concursului Dumbrava cu Margaritar, care promite multa adrenalina si voie buna tuturor pasionatilor de ciclism MTB!”, este mesajul organizatorilor.

Cititi in plus despre concursul Dumbrava cu Margaritar.