Echipa de Joc lanseaza concursuri de snooker, tenis de camp si tenis de masa, la Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Echipa de Joc isi largeste echipa manageriala si ariile sportive. Incepand cu luna septembrie 2014 se lanseaza concursurile de tenis de camp, snooker si tenis de masa. Fiecare sport va avea un manager dedicat, respectiv pentru competitiile de tenis de masa – Alexandru Codreanu, pentru competitiile de snooker – Andrei Malcea, iar pentru competitiile de tenis de camp – Vlad Radulian.

Concursurile de tenis de masa se vor inaugura sambata, 13 septembrie, la ora 10:00 si se vor desfasura in IDM Club, Splaiul Independentei 319B, Bucuresti.

Concursurile de snooker se vor inaugura marti, 16 septembrie, la ora 18:00 si se vor desfasura in clubul Tac Biliard, Sema Park,  Splaiul Independentei 319, OB 19, Bucuresti.

Concursurile de tenis de camp se vor inaugura sambata, 20 septembrie, la ora 9:30, atat la individual, cat si pe echipe si se vor desfasura in incinta Tennis Club Joy din  Strada Vadul Moldovei 14, sector 1, Bucuresti - Baneasa.

„Echipa de Joc s-a dezvoltat foarte mult in ultimii 2 ani de zile, in primul rand datorita conceptului de socializare si distractie care ne caracterizeaza si defineste. Concursurile noastre se doresc a fi „oaza de relaxare” dupa serviciu sau in timpul liber, iar ingredientul principal este distractia. In acest moment, Echipa de Joc este cel mai mare organizator de concursuri de biliard din Romania si dorim ca in urmatorii ani sa devenim cel mai mare organizator de competitii sportive la nivel de pasionati / amatori din Romania. In luna septembrie lansam concursuri pentru inca 3 ramuri sportive, respectiv tenis de masa, snooker si tenis de camp si avem in vedere si alte sporturi.”, declara Andrei Popa, fondator Echipa de Joc.

„Nu ne plac limitarile dar ne plac provocarile.

Ne place competita si jucam din placere!

Noi suntem... Echipa de Joc!”

Site oficial: www.EchipaDeJoc.ro

(comunicat si foto: Echipa de Joc)