Handbal, Bistrita: Meci de retragere pentru Valentina Ardean-Elisei

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrita-Nasaud si-a prezentat lotul cu care va aborda viitoarea stagiune - sezonul competitional 2022-2023 in Liga Nationala de handbal feminin din Romania. Evenimentul s-a petrecut in vechea Sala polivalenta din municipiul Bistrita, de langa Parcul Municipal Regele Mihai I, in prezenta a aproximativ 1.000 persoane.

A fost un eveniment special, pentru ca pe langa prezentarea in sine, publicul prezent a asistat si s-a bucurat la meciul de retragere al fostului capitan al echipei nationale a Romaniei, Valentina Ardean-Elisei. Partida s-a disputat intre Gloria 2018 Bistrita-Nasaud, ultima formatie la care vedeta serii a evoluat si o echipa alcatuita din fostele-i colege de la nationala: Narcisa Lecusanu, Luminiţa Hutupan Dinu, Aurelia Bradeanu, Paula Ungureanu, Oana Manea Lefter, Adriana Nechita, Patricia Vizitiu, Luciana Popescu, Ionela Stanca, Valeria Motogna, Magdalena Paraschiv, Yuliya Dumanska. 

De asemenea, Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrita-Nasaud medalii şi diplome jucatoarelor de handbal care au facut parte din generatia anilor '80. In plus, in semn de apreciere si respect pentru activitatea sportiva a Valentinei Ardean-Elisei, clubul a retras tricoul cu numarul 15, pe care aceasta l-a imbracat pentru gruparea din Bistrita. (foto: Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrita-Nasaud)