Inot, Pitesti: ACS Ciprian Sfantu Gheorghe, pe podium la CN Semifond

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Bazinul Olimpic din Pitesti a gazduit, intre 26 si 30 noiembrie 2014, intrecerile Campionatului National de Semifond la inot, pentru copii cu varste cuprinse intre 11 si 13 ani.

La acest campionat au luat parte 233 de sportivi, de la 49 de cluburi din tara, printre care si ACS Ciprian din Sfantu Gheorghe (CSG), club reprezentat in competitie  de sportiva Maria Raluca Artene (2003).

Aceasta a reusit, si de aceasta data, sa obtina rezultate frumoase sub indrumarea antrenorului senior Ciprian Grosu, situandu-se pe cea de-a 3-a pozitie la proba de 400 m spate si pe cel de-al 4-lea loc la cea de 100 m spate, rezultate care i-au asigurat urcarea pe cea de-a 3-a treapta a podiumului in clasamentul final la acest procedeu (probe cumulate 100 m +400 m).

Antrenorul senior Ciprian Grosu, ne declara: „A fost un campionat de obiectiv,  solicitant, pregatirea fiind determinanta! Obiectivul la acest campionat a fost indeplinit, prin urcarea sportivei pe podium, asadar, o felicit pe sportiva pentru determinarea si munca depusa. De asemenea, multumesc companiei Bertis, Arcon si Primariei Municipiului Sfantu Gheorghe.” (informatii si galerie foto oferite de CSG)