La Broaste - reprogramat pe 26 iunie

Detalii
Comentarii
Galerie foto

S-au redeschis inscrierile pentru concursul de ciclism de tip mountain-bike, de la Caldarusani (Gradistea, judetul Ilfov). Noua data in care se va desfasura evenimentul La Broaste, din calendarul de concursuri MTB al Riders Club, a fost stabilita pentru duminica, 26 iunie.

Evenimentul va avea loc asa cum a fost anuntat initial. Astfel, pe 26 iunie vor avea loc, in total 37 de curse, pe 4 trasee, creionate in zona padurilor Sitaru-Caldarusani: traseul scurt - 17 km, traseul standard - 23 km si traseul Epic (la alegere, cursa de 46 km sau cursa de 69 km).

Copiii, insotiti de parinti, dar si participantii la cursa de agrement (traseul scurt 17 km), vor pleca primii, la ora 9. Riderii inscrisi la celelalte trasee vor lua startul separat, la ora 11:30.

Toate inscrierile si platile efectuate pentru concursul La Broaste raman valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. In cazul in care, concurentii deja inscrisi nu si-au ridicat pachetele de concurs, acestia o vor putea face in saptamana evenimentului, conform noului program, care va fi anuntat pe site-ul oficial si va fi comunicat si pe pagina Facebook Riders Club.